Website Design


Een goed website ontwerp komt niet uit de lucht vallen. Ontwerpen is echt een vak, een ambacht. Bij Internet Service Hoorn maken we originele ontwerpen met een eigen karakter en optimale gebruiksvriendelijkheid. Hoe gebruikers een website ervaren, wordt voor een groot deel bepaald door hoe deze ontworpen is. Alles wat we ontwikkelen willen we zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwerpen; iets wat vaak onderschat wordt. Hoe complex de functionaliteit ook is, we streven altijd naar maximale eenvoud voor de bezoeker. En dat op alle daarvoor bedoelde apparaten.

Nagenoeg al onze ontworpen websites zijn responsive van opzet. Vanuit één opbouw de optimale beleving creëren; dat is het doel. Ieder merk of organisatie heeft een eigen karakter, uitstraling en huisstijl. Wij duiken hier volledig in en vertalen deze eigenheid in een ontwerp dat spreekt. Is er nog geen stijl beschikbaar? Geen punt; dan maken wij die voor u!

Omdat websites steeds meer via smartphone en tablet bezocht worden, werken wij onze designs voor alle devices uit. Op die manier zorgen we voor een eenduidige designbeleving. Adaptive design helpt ons waar nodig de beleving per device nog beter te maken. Internet Service Hoorn werkt met een sterk team van front-end en back-end ontwikkelaars. Communicatieve professionals die heel goed begrijpen dat websites niet alleen technisch perfect moeten werken, maar ook precies zoals we ze hebben bedacht en ontworpen.

Opleveren doen we bij Internet Service Hoorn pas als het project onze eigen kritische tests heeft doorstaan. Dat testen doen we in alle relevante browsers en op de belangrijkste apparaten. We kijken in deze fase niet alleen of het project technisch voldoet, maar ook of de gebruikerservaring uitpakt zoals deze is ontworpen.