Website Onderhoud


Website onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie. Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de website is twee. Het zal u niet zijn ontgaan zijn dat er op het internet veel websites zijn met oude inhoud erop of nieuwsberichten die eigenlijk geen nieuwsberichten meer genoemd mogen worden. Wilt u zelf niet bezig zijn met website onderhoud, maar met de inhoud van uw website? Met het website onderhoudspakket van Internetservice Hoorn (ISH) heeft u  geen omkijken meer naar de onderliggende techniek van uw website.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een website hebt maar toch niet tevreden bent. U wilt een betere uitstraling of toevoegen van functionaliteit. Of u wilt af van het onderhoud omdat het u allemaal toch wel tegenvalt. Geen nood, wij staan voor u klaar en kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Als uw website actueel is en geen problemen vertoont, krijgt u: meer tevreden bezoekers, maakt u een professionele indruk en bent u beter vindbaar in de zoekmachines. Internetservice Hoorn zorgt ervoor dat uw website altijd technisch up-to-date is en dat er altijd een dagelijkse back-up is van uw database en uw bestanden.

Onderdelen ISH onderhoudspakket

  • Jaarlijkse hosting van uw website (250MB webruimte en 1500MB bandbreedte)
  • Jaarlijkse domeinnaam registratie
  • Wij zorgen voor een dagelijkse back-up van uw database en bestanden
  • Wij zorgen ervoor dat u altijd een actuele WordPress/Joomla versie hebt
  • Wij zorgen ervoor dat u actuele versies van uw plugins gebruikt
  • Bij eventuele problemen plaatsen wij een back-up terug
  • Wij ondersteunen alle basis CMS pakketten. (WordPress/Joomla)
  • Wij volgen de website ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat uw website aan de nieuwste standaarden voldoet

Kosten ISH onderhoudspakket

De vaste kosten zijn € 175,- euro per jaar/per website, deze kosten worden vooraf per jaar gefactureerd, dit is inclusief een basis hostingpakket en domeinnaam registratie.


Aanvragen ISH onderhoudspakket

Contactformulier
Bezig met versturen