Website Vormgeving


Om van gedachten te wisselen en eens uitgebreid te brainstormen over een adequate oplossing voor uw stap naar internet nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Uw wensen staan hierin voorop! De opgedane ideeën zullen wij vervolgens vertalen in een concept voor uw site, het ‘logisch ontwerp’, ondersteund door schetsen en de inhoud van de website.

Vervolgens komt het ‘functioneel ontwerp’ tot stand. Doelstelling hiervan is het verschaffen van duidelijkheid over het uiteindelijke siteconcept, functionaliteit, planning, navigatiestructuur en de databasestructuur. Na goedkeuring van het functioneel ontwerp geldt deze als handleiding voor de te bouwen website. Vervolgens gaan wij dit ontwerpconcept omzetten in een internet gerelateerde structuur.

Aandacht voor een goede vormgeving betekent aandacht voor de bezoeker: de vormgeving van uw website is in overeenstemming met de uitstraling van uw organisatie en sluit naadloos aan op de eisen van de nieuwe media. Aan de hand van demo’s van de verscheidene ontwikkel stadia betrekken wij u indien gewenst direct bij het ontwikkelingsproces, waardoor u continue op de hoogte wordt gehouden m.b.t. de vorderingen van uw website.

Techniek dient de functionaliteit, niet andersom. Voor het ‘ technisch ontwerp ‘ en de implementatie van uw website zijn wij gespecialiseerd in het werken met alle benodigde internettechnieken en platformen om van uw website een succes te maken. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.